Bahar o propuštenim šansama: Trebalo da postignemo više golova, mladi igraju kao odrasli

Strelci za crveno-bele bili su povratnik u tim Žan-Filip Kraso u 23. i Piter Olanjinka u 26. minutu.

28.10.2023. 23:06
  • Podeli:
barak bahar fk crvena zvezda-653d750a63762.webp Foto: FK Crvena zvezda

"Neverovatno je da je ovo druga utakmica u kojoj je trebalo da postignemo mnogo veći broj golova nego što to rezultat kaže, a iz jedne šanse smo primili pogodak", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar posle pobede protiv IMT-a (2:1).

Strelci za crveno-bele bili su povratnik u tim Žan-Filip Kraso u 23. i Piter Olanjinka u 26. minutu.

"Nije lako prilagoditi se promeni nakon utakmice u Ligi šampiona, to zaista jeste velika razlika za igrače. Dobro su se pokazali i borili na terenu", istakao je Bahar. 

Mladi igrači su nastupili od prvog minuta i odigrali su kao odrasli, zaista sam zadovoljan kako su izgledali na terenu  dodao je on.

"Takođe, cela ekipa je dobro igrala, pokazali su veliku borbenost. Imali smo neverovatnu podršku navijača i nakon utakmice. Time sam posebno zadovoljan, mnogo nam znače na svakom meču. Nadam se da će biti uz nas i u sredu na utakmici protiv ekipe TSC-a", zaključio je Bahar.

Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde savladali su večeras IMT na gostovanju 2:1 (2:0) u utakmici 13. kola Superlige Srbije. Ranije danas Železničar je savladao Radnik 1:0. Takođe, Radnički iz Niša i Spartak podelili su bodove 1:1.

Zvezda je druga na tabeli sa 27 bodova, četiri manje od Partizana.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()