Bahar posle druge provere: Mladi me ponovo oduševili

"Zahvalio bih se i navijačima na podršci, bili su sjajni, vidim da gde god da igramo imamo podršku", rekao je Bahar

29.06.2023. 21:22
  • Podeli:
Barak Bahar Tanjug MILOŠ MILIVOJEVIĆ-64902e50dd74e.webp Foto: Tanjug/MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Crvena zvezda je i u drugom prijateljskom meču u sklopu priprema za novu sezonu ostvarila pobedu i savladala banjalučki Borac sa 2:0, a trener "crveno-belih" Barak Bahar bio je zadovoljan igrom cele ekipe, posebno mladih igrača.

"Radimo veoma jako, visok je intenzitet treninga, i vidim da su nekim igračima "teške noge", tako da sam morao malo i da ih odmaram. Svakako, bolja utakmica nego prethodna, i rival je bio na većem nivou. Vidno je da napredujemo, stvarali smo šanse i bićemo sve bolji kako vreme bude odmicalo", rekao je Bahar posle utakmice za klupski sajt.

U prvom planu su danas bili mladi igrači, strelci Mitrović i Lučić, kao i asistenti Mijatović i Šljivić. 

"Mladi igrači vredno rade, i to mi je drago, jer nije dovoljno samo da budeš talentovan. Moraš i da budeš vredan. Svakako, reč je o talentovanim momcima koji su budućnost kluba. Zahvalio bih se i navijačima na podršci, bili su sjajni, vidim da gde god da igramo imamo podršku", zaključio je Bahar. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()