Bahar pred TSC: Navijači su potrebni ekipi, osećamo njihovu podršku

Crvena zvezda će dočekati ekipu TSC sutra od 19 časova u okviru zaostale utakmice osmog kola Superlige Srbije

31.10.2023. 20:14
  • Podeli:
Tan2023-10-2521132314_4 barak bahar AP PhotoMatthias Schrader-6539f905d89f2.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je danas pred utakmicu sa ekipom TSC-a da su navijači potrebni ekipi i da on oseća njihovu podršku.

Crvena zvezda će dočekati ekipu TSC na stadionu “Rajko Mitić” u sredu, 1. novembra od 19 časova u okviru zaostale utakmice osmog kola Superlige Srbije.

"Posle analize prethodne utakmice protiv IMT-a, zaključili smo da smo mogli do trijumfa i ubedljivijim rezultatom. Potrudićemo se da napravimo još bolji balans između defanzivnog i ofanzivnog segmenta igre. Ukoliko uspemo u tome ekipa će nastaviti da pruža sve bolje partije", istakao je Bahar za zvanični sajt kluba.

Dodaje da su njegovoj ekipi sve utakmice podjednako važne. 

"Spremamo se identično za susrete u domaćem prvenstvu i Ligi šampiona. Upoznati smo sa kvalitetom ekipe TSC, radi se o dobrom timu, fleksibilnom, koji igra u Ligi Evrope i u svom rosteru ima kvalitetne igrače. Bićemo spremni za sutrašnji okršaj. Osećamo uvek pritisak, naročito u situaciji kada Crvena zvezda nije lider na tabeli. Znamo da nam je pobeda jedina opcija, pa ćemo i igrati u skladu sa tim", konstatovao je Bahar.

Dodao je da su navijači neophodni ekipi.

"Jer igrači osećaju njihovo prisustvo i podršku kako na našem, tako i na gostujućim terenima. Posebno su potrebni na stadionu kao što je Marakana, jer su veliki vetar u leđa. Kada osete da tim igra sve bolje, verujemo da će dolaziti u još većem broju. Samim tim će napredovati i Crvena zvezda", zaključio je Bahar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()