Bahar tužbom preti Zvezdi: Pisao UEFA zbog neizmirenih obaveza i protivzakonitog otpuštanja

Crvena zvezda duguje novac za prethodne plate, dok su bili na poslu, tvde Izraelci

07.01.2024. 13:58
  • Podeli:
barak bahar, fk crvena zvezda - 4 nov 2023 - foto Dusan Milenkovic ATAImages (1)-6546af59255c4.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Barak Bahar se obratio UEFA i zapretio tužbom Crvenoj zvezdi zbog kašnjenja u izmirivanju obaveza i načina na koji je raskinut ugovor, prenosi "Sport klub".

Bahar i njegov pomoćnik Gaj Sarfati, koji je imenovan za trenera Makabija Netanije, podneli su UEFA pismo sa najavom tužbe protiv srpskog kluba. Njih dvojica su angažovali potpredsednika FS Izraela i pravnog savetnika Makabija iz Tel Aviva, Morana Meirija, kako bi im pomogao.

Tvrde da su emocionalno uznemireni i protivzakonito otpušteni. Poručuju da posle otkaza nisu postigli dogovor o naknadi koju zaslužuju i da im Crvena zvezda duguje novac za prethodne plate, dok su bili na poslu.

Bahar je imao 1,2 miliona evra po sezoni u Crvenoj zvezdi, bez bonusa. Generalni direktor Zvezdan Terzić poručio je da će ga klub plaćati dok ne nađe drugi posao, a priča se o Barakovom povratku na klupu Makabi Haife.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()