Bajern ponudio više za Kejna, Totenhem ga ponovo odbio

Klub iz Londona pomera granice za kapitena reprezentacije Engleske

10.07.2023. 12:48
  • Podeli:
Hari Kejn i Englezi-1668691951363.webp Foto: Profimedia

Fudbalski klub Totenhem odbiće i drugu ponudu Bajerna od 80 miliona evra plus bonusi za kapitena londonskog kluba i engleske reprezentacije Harija Kejna, prenose britanski mediji.

Totenhem je već odbio prvu ponudu Bajerna od 70 miliona evra plus bonusi za Kejna.

Izvori bliski londonskom klubu preneli su britanskim medijima da Totenhem ne želi da prihvati ni drugu ponudu Bajerna. Rukovodstvo Totenhema želi da proda Kejna, ali ponuda za kapitena engleske reprezentacija mora da bude veća od 80 miliona evra.

Kejn ima ugovor sa Totenhemom do juna 2024. On je prošle sezone odigrao 49 utakmica za londonski klub i postigao je 32 gola.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()