Bajern se dogovorio sa reprezentativcem Engleske: Siti na potezu

Igač je šest sezona proveo među Građanima

14.07.2023. 14:07
  • Podeli:
Mančester siti-64b13a93b3eb6.webp Foto: AP Photo/Jon Super/Tanjug

Fudbaler Mančester sitija i engleski reprezentativac Kajl Voker (33) postigao je usmeni dogovor sa Bajernom, prenosi "Skaj Nemačka".

Britanski i nemački mediji navode da bi predstavnici dva kluba u narednih nekoliko dana trebalo da dogovore visinu obeštećenja.

Voker ima ugovor sa Mančester sitijem do 30. juna naredne godine. Engleski fudbaler i jedan od najboljih desnih bekova na svetu je prihvatio ponudu Bajerna da potpiše ugovor sa šampionom Bundeslige do juna 2025. godine uz mogućnost produženja saradnje na još jednu sezonu.

Voker je član Mančester sitija od 2017. godine, a pre toga je igrao za Aston Vilu, Kvins Park Rendžers, Šefild junajted, Totenhem i Northempton. On je prošle sezone odigrao 39 utakmica za Mančester siti u svim takmičenjima, a sa "građanima" je ukupno osvojio 14 trofeja.

Za reprezentaciju Engleske nastupio je na 76 mečeva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()