Bajern želi Alonsa na klupi: Uli Henes otkrio kolike su šanse da se to desi

Tri velika kluba, za sada, traže trenera

28.03.2024. 21:10
  • Podeli:
Uli Henes-64a7e8e42d23c.webp Foto: Profimedia

Počasni predsednik Bajerna Uli Henes izjavio je da postoje male šanse da trener fudbalera Bajera iz Leverkuzena Ćabi Alonso na kraju sezone preuzme klub iz Minhena, prenose nemački mediji.

Fudbalski klub Bajern je pre nešto više od mesec dana objavio da će trener Tomas Tuhel na kraju sezone da napusti klub iz Minhena.

"Želimo da potpišemo ugovor sa Alonsom. Međutim, to će da bude vrlo teško, da ne kažem nemoguće", rekao je Henes. 

Alonso (42) je preuzeo ekipu iz Leverkuzena u oktobru 2022. godine.

"Mogu da zamislim da će Alonso da ostane u Bajeru kako bi nastavio svoj posao. Alonso sada trenira klub koji je blizu osvajanja titule u Bundesligi. On ima mnogo toga da zahvali svom klubu, kao i oni njemu", dodao je Henes.

Bajer Leverkuzen se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli Bundeslige sa 70 bodova, dok drugoplasirani Bajern ima 10 poena manje.

Pored Bajerna, na kraju sezone, trenere nove traže i Liverpul i Barselona jer su Jirgen Klop i Ćavi Hernandez najavili odlaske.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()