Bandović: Poštujemo Ajaks kao veliki klub, ali imamo veru u sebe

"Lale" i "kopljanici" odigraće sutra od 20.30 časova u Amsterdamu prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope

24.07.2024. 21:52
  • Podeli:
božidar bandović, 10 april 2024 - foto Antonio Ahel ATAImages-6627bb127b566.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da poštuje Ajaks kao veliki klub, ali je istakao da veruje da njegova ekipa može da se suprotstavi četvorostrukom prvaku Evrope.

"Moramo da budemo disciplinovani, da nam ne popušta koncentracija svih 90 minuta. Pokušaćemo da na terenu pokažemo ono što smo trenirali prethodnih utakmica. Respektujemo protivnika, veliki klub, ali i mi imamo svoje ambicije", rekao je Bandović na konferenciji za medije na stadionu "Johan Krojf Arena" u Amsterdamu.

Bandović je svestan da će utakmica biti drastično drugačija od onih u Superligi Srbije.

"Znamo da nas čeka brži protivnik u odnosu na Superligu, svesni smo da moramo da odgovorimo na to. Pokušaćemo da im pariramo na svim delovima terena, nećemo se unapred predati", zaključio je Bandović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()