Barbarez postao selektor BiH, pa za UNU otkrio da li će njegovi "Zmajevi" da bljuju vatru

Barbarez napominje da je on uvek bio timski igrač i da će tako biti i sada

Autor: Web UNA Srbija
19.04.2024. 21:32
  • Podeli:

Sergej Barbarez, bivši kapiten reprezentacije BiH, novi je selektor "Zmajeva". U razgovoru za UNA televiziju, Barbarez je rekao da su on i njegov tim realisti koji se ne boje izazova.

"Radujem se velikim očekivanjima, novim momcima", rekao je novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, dodavši da neće da bežiod razgovara sa bivšim igračima.

Na komentar da mu spočitavaju neiskustvo, Barbarez odgovara da će da se okruži dobrim ljudima, kao i da će tu biti finih imena, ali da su još u finalnim razgvorima. Novi selektor BiH napominje da je on uvek bio timski igrač i da će tako biti i sada.

"Biće to oni koji su u tom momentu za našu ideju najbolji, najsnažniji, da razmišljaju na reprezantativnom nivou. Tražićemo ono što smo uvek radili, a promenićemo neke stvari, sigurno je", zaključio je Barbarez.

Za navijače reprezentacije Barbarez kaže da je oduvek imao poseban odnos s njima,  pa se nada da će tako biti i ubuduće.


 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()