Barselona potvrdila: Ćavi odlazi, poznato ko će ga zameniti

Klub iz Katalonije je trenutno na drugom mestu La Lige

24.05.2024. 14:29
  • Podeli:
ćavi ernandez-65ef1da5c9513.webp Foto: Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Španski fudbalski stručnjak Ćavi Ernandez napustiće Barselonu na kraju sezone, saopštio je danas španski fudbalski klub.

Na sastanku u klupskom kampu, predsednik Barselone Žoan Laporta obavestio je Ćavija da neće biti trener Barselone u sledećoj sezoni.

"Barselona se zahvaljuje Ćaviju na njegovom trenerskom radu, kao i na njegovoj neponovljivoj karijeri igrača i kapitena tima, želimo mu uspeh u budućnosti", stoji u saopštenju na klupskom sajtu.

Klub je saopštio da će u narednim danima saopštiti ime novog trenera, očekuje se da to bude Nemac Hansi Flik.

Ćavi je sa Barselonom prošle godine osvojio prvenstvo, dok se ove godine klub nalazi na drugom mestu sa 82 boda. 

Barselona u poslednjem kolu španskog prvenstva u nedelju od 21.00 gostuje Sevilji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()