Barselona u problemima: Dobila protivnika i ostala bez napadača

Junak pobede je mladi Argentinac Vitor Roke

01.02.2024. 15:33
  • Podeli:
Lautaro Blanko Feran Tores Elče Barselona_Alberto Saiz AP Tanjug-642897cc49489.webp Foto: Alberto Saiz / AP / Tanjug

Barselona je savladala Osasunu u 20. kolu španskog prvenstva (1:0), ali je ostala bez još jednog igrača. Ovog puta na dugu listu povređenih igrača priključio se i napadač Feran Tores

Junak pobede je Argentinac Vitor Roke, koji je prvenac u dresu Barse postigao posle samo 73 sekunde provedene na terenu. Asistent je u 63. minutu bio Žoao Kanselo. Ovo je Rokeu šesta utakmica za velikana i na svaku je ušao kao zamena.

Tores je napustio igru već u sedmom minutu, kada je uplakan u suzama i u bolovima napustio teren. Ovo je novi udarac za ekipu Ćavija Ernandeza, koji je najavio povlačenje na kraju sezone.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()