Baš je varao: Anjeliju izrečena dodatna kazna

Novo suđenje, novi dokazi, novak presuda

11.07.2023. 08:27
  • Podeli:
Pavel Nedved Andrea Anjeli Mauricio Arivabene_Profimedia-1664008546166.webp Foto: Profimedia

Bivši predsednik Juventusa Andrea Anjeli kažnjen je sa dodatnih 16 meseci zabrane rada u fudbalu, saopštio je Fudbalski savez Italije

Anjeli je prvobitno bio kažnjen dvogodišnjom zabranom zbog umešanosti u lažiranje finansijskog stanja, plata i transfera igrača, zbog čega je Juventusu oduzeto 10 bodova u Seriji A. Uz to, klub iz Torina je kažnjen izbacivanjem iz Evrope na jednu sezonu, a morao je da plati i 700.000 evra FS Italije. 

Na dodatnom suđenju utvrđeno je da je Anjeli, koji je napustio Juventus krajem prošle godine, imao mnogo veći uticaj na nelegalne radnje zbog kojih je klub kažnjen. Zbog toga mu je izrečena dodatna kazna, pa je sada odstranjen iz fudbala najmanje 40 meseci.  

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()