Bekam okuplja staru Barsu: Inter se sve dogovorio sa Injestom

Legendarni španski fudbaler i u poznim godinama ima šta da da fudbalu

20.07.2023. 15:58
  • Podeli:
andres injesta-63a94c73c05ef.webp Foto: Profimedia

Nakon što su doveli u klub Lionela Mesija, čelnici Intera iz Majamija se trude da mu naprave ugodno okruženje. Vrlo im je važno da Argentinac ima dobru atmosferu u svlačionici i da je u okruženju saigrača koji mu prijaju. 

Posle Serhija Busketsa i Džordija Albe, koji su igrali sa Mesijem u Barseloni i koji su potpisali prethodnih dana ugovor sa Interom, klub sa Floride sve je dogovorio sa veteranom Andresom Injestom.

Barselonina legenda, danas 39-godišnjak, od 2018. do 2023. godine igrao je za japanski Visel Kobe, a uprkos igrački poznim godinama mogao bi još da da na terenu i da nastavi karijeru.

Godinama je Injesta igrao sa igračima koji su ovog leta stigli u Majami, a ako se ispostave da su tačne pomenute informacije koje su proturili stručnjaci za transfere mogli bi ponovo da se sretnu. 

Injesta je igrao za Barselonu od 2002. do 2018. godine i s njom je osvojio 35 titula. Bio je devet puta prvak Španije i četiri puta osvajač Lige šampiona. Svetski i dvostruki evropski prvak sa Španijom u Japanu je osvojio dva trofeja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()