Benzema meta kritika zbog izbora strana u ratu: Dudu ga izvređao na pet jezika

Teško je obuzdati emocije u jezivim sukobima između Izraela i Palestine

16.10.2023. 13:21
  • Podeli:
Karim Benzema predstavljanje foto Tanjug:AP-64823e6bce955.webp Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema našao se na meti kritičara zbog odabira strane u ratu između Izraela i Hamasa. Iskusni francuski fudbaler, koji je iz Real Madrida otišao u Al Itihad,  prokomentarisao je stravične sukobe koji su izazvani napadom Hamasa na Izrael i probudio uznemirene duhove. 

Benzema je poslao poruku podrške stanovnicima Gaze i istakao da su žrtve neopravdanog bombardovanja.

"Naše molitve su sa stanovnicima Gaze koji su još jednom žrtve neopravdanog bombardovanja u kom nisu pošteđeni ni žene ni deca", napisao je bivši francuski napadač.

Njegova otvorena podrška Palestincima razbesnela je mnoge. Bivši izraelski golman Dudu Auate podelio je Benzeminu objavu na Tviteru i na pet jezika (francuskom, engleskom, hebrejskom, arapskom i španskom)  izvređao Francuza:

"K*rvin sine", napisao je ogorčeni Dudu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()