Benzemin debi za pamćenje: Francuz se brzo prilagodio na Saudijsku Arabiju

Francuz je na premijeri proveo 70 minuta u igri

28.07.2023. 08:33
  • Podeli:
Karim Benzema predstavljanje foto Tanjug:AP-64823e6bce955.webp Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema je imao svoju premijeru na fudbalskom terenu u Saudijskoj Arabiji. Francuz je, u meču Arapskog kupa, koji je Al Itihad igrao protiv ES Tunis, bio najistaknutija figura i odmah je svojim znanjem doneo preokret za pobedu.

Bivši igrač i kapiten Real Madrida je u dresu Al Itihada, za 70. minuta u igri na Kupu kralja Salmana, oduševio publiku. Prvo je u 35. minutu, posle odlične finte i centaršuta asistirao Abderazaku Hamdalu, koji glavom donosi izjednačenje - 1:1.

Potom je u 55. minutu postigao i prvi pogodak za novi klub. Bio je to gol za konačan rezultat i pobedu - 2:1. Bio je to gol za pamćenje.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()