Bez veće pompe i euforije - Liga šampiona se nastavlja: Na teren prvo izlazi aktuelni šampion

Mečevi osmine finala startuju timovima iz grupe u kojoj je bila Crvena zvezda

12.02.2024. 17:35
  • Podeli:
Oskar Bob fudbaleri Mančestera-65a3ca3812dea.webp Foto: Owen Humphreys/PA via AP/Tanjug

Da li ste se uželeli Lige šampiona? Pomalo tiho i bez veće pompe nastavlja se najjače klupsko fudbalsko takmičenje mečevima osmine finala, a na teren će najpre aktuelni šampion Evrope. 

Baš kao i do sada, po starom običaju, mečevi u nokaut fazi se igraju u utorak i u sredu. U utorak će na teren izaći aktuelni osvajač "ušatog trofeja": Kopenhagen - Mančester siti i Lajpcig - Real Madrid, oba meča će početi u 21 čas. 

Za sredu su rezervisana dva nova spektakla u kome će snage odmeriti Lacio - Bajern i PSŽ - Real Sosijded, takođe oba meča će početi u 21 čas.

Mančester siti i Lajpcig su bili ubedljivi u grupnoj fazi, ispred Jang Bojsa i Crvene zvezde, pa baš prvog dana osmine finala Lige šampiona na teren će izaći ova dva kluba.

Ako je suditi po kladioničarskim kvotama širom sveta, Mančester siti je i dalje prvi favorit za osvajanje "ušatog pehara". 

Drugi favorit je Bajern, a ne Real, dok su Madriđani treći po šansama za titulu novog prvaka Evrope. U top 5 favorita nalaze se još Arsenal i PSŽ.

Cup tree provided by Sofascore

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()