"Bild" tvrdi: Bajern dao konkretnu ponudu za Rajsa

Vest Hem traži "malo" više novca

18.05.2023. 13:05
  • Podeli:
Deklan Rajs-6388da7828a11.webp Foto: AP Photo/Abbie Parr/Tanjug

FK Bajern poslaće ponudu od najmanje 100 miliona evra Vest Hemu za engleskog reprezentativca Deklana Rajsa (24) , prenosi nemački "Bild".

Nemački mediji tvrde da je rukovodstvo Bajerna uvereno da može na kraju sezone da angažuje Rajsa, koji već ima ponude Arsenala, Mančester sitija i Mančester junajteda.

"Bavarcima neće da bude problem da potroše i više od 100 miliona evra za ovaj transfer. Trener Bajerna Tomas Tuhel je identifikovao Rajsa kao igrača koji može da donese iskorak u kvalitetu i novi identitet na sredini terena minhenske ekipe. Tuhel želi da Rajs igra ispred štopera, kako bi Džošua Kimih mogao da zauzme ofanzivniju poziciju", navodi se u tekstu "Bilda".

Engleski mediji navode da će Vest Hem da traži najmanje 120 miliona evra za engleskog reprezentativca.

Rajs je ponikao u Čelsiju, a član Vest Hema je od 2014. godine. On je ove sezone odigrao 46 utakmica za Vest Hem i postigao je četiri gola. On je prošao sve omladinske selekcije Republike Irske, a za prvi tim ove zemlje odigrao je tri utakmice.

Rajs je od 2019. godine standardni prvotimac engleske reprezentacije za koju je postigao tri gola na 41. meču.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()