Bilić o Mihajloviću: Sviđalo se to nekom ili ne, on je bio top karakter

Zvao sam ga da dođe u Hajduk. Hteo je, bio je zadivljen našim ambijentom, seća se Mihin cimer iz kadetskih dana

17.12.2022. 12:17
  • Podeli:
slaven bilic-profimedia-1664535182423.webp Foto: Profimedia

Menadžer Votforda Slaven Bilić oprostio se od rano preminulog Siniše Mihajlovića rečima da je legendarni srpski fudbaler bio moćan igrač i pravi trener. 

"Čuo sam vest, šta mogu da kažem? Žao mi je, bio je mlad čovek. Sećam se, davno smo igrali za kadetsku reprezentaciju, bili smo cimeri nedelju dana. Zvao sam ga da dođe u Hajduk. Hteo je da dođe, bio je zadivljen tim našim ambijentom", rekao je Bilić za "Sportske novosti".

Nisu bili drugari Bilić i Mihajlović, ali kad god bi se sreli bili su srdačni jedan prema drugom.  

"Sećam se da smo se jednom sreli u Vodicama gde je Mihajlović letovao, a drugi put na Sardiniji. Sviđalo se to nekom ili ne, on je bio top karakter. Bio je moćan igrač i pravi trener. Počivaj u miru Božjem", istakao je Bilić. Mihajlović će na zahtev porodice biti sahranjen u ponedeljak u Rimu.

Mihajlović je preminuo u bolnici u Rimu, u 53. godini posle trogodišnje borbe sa leukemijom

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()