Bišćan: AEK ozbiljna i iskusna ekipa, spremićemo se najbolje što možemo

Teško je proceniti koji tim je pod većim pritiskom posle tragičnih događaja u Atini pre nedelju dana, ocenio je trener zagrebačkog kluba

14.08.2023. 17:04
  • Podeli:
igor biscan_igor soban_pixsell-1666117754537.webp Foto: Igor Soban/PIXSELL

Trener fudbalera Dinama Igor Bišćan izjavio je danas da očekuje težak duel protiv AEK-a u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona i dodao da će mu biti teško da pripremi meč sa prvakom Grčke.

Dinamo će sutra u Zagrebu dočekati AEK u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Navijač AEK-a Mihalis Kacuris je ubijen u noći između ponedeljka i utorka u Atini u sukobima sa pristalicama Dinama, dok je osam osoba povređeno.

Prvi meč dva kluba je trebalo da bude odigran osmog avgusta u Atini, ali je otkazan. Prvi meč trećeg kola kvalifikacija za LŠ biće odigran sutra u Zagrebu, a revanš je 19. avgusta u Atini.

"Pre nego što krenemo na fudbal, želeo bih da izrazim saučešće porodici poginulog navijača. Utakmica? AEK je ozbiljna i iskusna ekipa koja puna internacionalaca, igračima iz ozbiljnih reprezentacija. Stabilni su, čvrsti i tvrdi, nije slučajnost da su osvojili titulu u Grčkoj. Ovo je najteža utakmica koju sam ikada pripremao. Nadam se da ovako nešto više neće da se dogodi. Situacija je složenija i drugačija, ali po tom pitanju ništa ne možemo da napravimo, već da se spremimo najbolje što možemo", rekao je Bišćan, prenosi Indeks.

On je rekao da su pokušali da igrače što više izoluju od te teme da bi se što bolje pripremili za meč.

"Jer, zaista ne možemo mi tu mnogo da uradimo, možemo samo da se opterećujemo onim na šta ne možemo utičemo, a to nam opet oduzima koncentraciju za ono što je nama najvažnije, a to je teren", rekao je on.

Bišćan je rekao da je teško proceniti koji tim je pod većim pritiskom posle tragičnih događaja u Atini pre nedelju dana.

"Moramo da se koncentrišeno na ono što treba da se uradi na terenu. Pred nama je veoma ozbiljna ekipa, ali sam siguran da ni oni nisu bili presrećni žrebom. Videćemo sutra kakav je odnos snaga, pa ćemo za revanš da budemo malo pametniji", rekao je trener Dinama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()