'Biti sedam puta prvak u nizu je za veliko poštovanje': Džajić o novoj tituli Zvezde

Legenda Zvezde progovorila

07.05.2024. 14:14
  • Podeli:
dragan dzajic-663a1afa63425.webp Foto: FK Crvena zvezda

U svetlu osvajanja sedme uzastopne titule, legenda Crvene zvezde i njen počasni predsednik, Dragan Džajić, izneo je pohvale za klubove dostignuće.

Ističući značaj kontinuiranog rada, Džajić je naglasio da osvajanje titule sedam puta za redom zahteva veliko poštovanje.

"Veliki je uspeh i za svako poštovanje biti prvak države sedam puta u nizu. Trebalo bi nastaviti u tom pravcu. Rezultati su plod kvalitetnog rada u kontinuitetu. 'Žica' je pogođena čim se titule osvajaju u seriji. Uvek se na kraju sabira rezultat, bez obzira da li su u njemu učestvovali mlađi ili stariji igrači", istakao je Džajić za klupski sajt.

Dodatno, fudbalska legenda je naglasio da se Crvena zvezda već sada treba fokusirati na naredne izazove, ističući da klub nikada ne miruje.

"Crvena zvezda nikad ne staje i ne dozvoljava da se opustiš ni u jednom segmentu. Time je uspeh još veći. Mora već da se razmišlja o narednoj sezoni, a sigurno je želja crveno-belih da osvoje i kup i zaokruže sezonu duplom krunom", zaključio je Džajić.

Ove reči legendarne figure kluba daju dodatni podstrek navijačima i potvrđuju posvećenost Crvene zvezde ka daljim uspesima kako u domaćem, tako i u evropskom fudbalu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()