Bivši igrač Čelsija: Azar je najlenji fudbaler kog sam ikada video

U nekoliko anegdota saznaje se odnos kluba sa "Stamford bridža" prema igračima

17.02.2023. 13:18
  • Podeli:
Džon Teri i Džon Obi Mikele-63ef703293669.webp Foto: Profimedia

Fudbaler koji je u Čelsiju proveo šest sezona Džon Obi Mikel otkrio je neke anegdote iz perioda kada je igrao na "Stamford bridžu" 

Saigrač Mikelea u timu iz Londona bio je i Belgijanac Eden Azar, trenutno često pominjan kao fudbaler sa kojim Real Madrid ima najveće probleme. 

"Eden Azar je najlenji fudbaler kog sam ikada video, a kada bi se utakmica završila bio bi proglašavan za najboljeg igrača na meču. Neverovatno. On se i specifično hranio. Veče pre utakmice posle večere bi jeo puding od pirinča (sutlijaš). Nema sumnje da ima kvalitet, ali je mogao da bude mnogo bolji da je uložio više napora na treningu", seća se Nigerijac.

Murinjo rasplakao Salaha

Ispričao je Mikele i odnos trenera Žozea Murinja i Mohameda Salaha. Bila je jedna situacija u kojoj je Portugalac toliko kritikovao Egipćanina da je ovaj na kraju suzu pustio.  

"Mislim da je Salah loše igrao. Murinjo je ušao u svlačionicu i nasrnuo na njega i žestoko ga napao. Plakao je Salah, a desilo se da mu Murinjo u drugom poluvremenu nije dozvolio da se vrati na teren. Bilo je lako izvesti ga i reći 'ne igraš dobro, idi, sedi, ne vraćaš se na teren'. Ali ga je time toliko povređivao, kao da ga je ranio“.

Mikel uverava da je Čelsi imao mnogo talentovanih igrača koje nisu cenili: 

"Kada pogledam igrače kao što su Kevin de Brujne i Mo Salah, ono što su sada postali, najbolji igrači na svetu, to je neverovatno videti. Oni su fizički ojačali, postali su brži. Ne znam šta im je bilo tada".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()