Bizaran podatak sa prvog meča na EP: Škoti postigli gol, a nisu uputili nijedan udarac ka njemu

Ovo će mnoge iznenaditi

15.06.2024. 07:45
  • Podeli:
2024-06-14T201211Z_503420297_UP1EK6E1K48DW_RTRMADP_3_SOCCER-EURO-GER-SCO-REPORT reprezentacija škotske reuters-666cb86118d01.webp Foto: Reuters

Prošla je i prva utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu. Nemačka je "pregazila" Škotsku i pet puta uspevala da smesti loptu u mrežu, ali su i Ostrvljani stigli do gola, ali će se mnogi pitati kako.

Posebno oni koji nisu ni gledali ovaj meč, a koji će pogledati statistiku.

U njoj piše da je Škotska uputila ukupno nula udaraca ka golu Nemačke, a ipak pored njenog imena stoji broj jedan kada su golovi u pitanju.

Nije reč ni o kakvom bagu. Jednostavno, jedini gol za Škotsku bio je zapravo autogol Ridigera posle nespretne reakcije na centaršutu, posle čega je lopta završila u mreži.

Niko iz selekcije Škotske nije uspeo ni da šutne ka Manuelu Nojeru, koji je komotno mogao i da "odspava".

Sa druge strane, Nemci su uputili ukupno 19 udaraca ka golu Škota, a pet puta su zatresli mrežu, što će reći da su imali procenat realizacije od oko 27%.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()