Bizaran propust za kaznu: Prekobrojni na strani Fenerbahčea

Fudbalski savez Turske je naknadno primetio da nešto nije kako treba

29.02.2024. 21:00
  • Podeli:
Fudbaleri Fenerbahcea-65e0e10f69322.webp Foto: Profimedia

Fenerbahče je kažnjen sa 122.000 lira, odnosno 4.000 evra, zbog bizarnog propusta na utakmici protiv Kasimpaše pre pet dana.

Fener je tada slavio nakon kontroverznog preokreta, golom iz penala koji po mišljenju mnogih nije postojao. Na kraju je bilo 2:1.

Propust kluba iz Istanbula napravljen je uoči početka utakmice. Edin Džeko i saigrači su na teren izveli više dečaka i devojčica nego što je dozvoljeno.

Nije poznato kakva je praksa u Turskoj, ali izvođenje dece na teren se u većini država naplaćuje, pa je moguće da je istanbulski klub na taj način želeo da zaradi nešto više novca nego inače (!?).

Kako je objavio Fudbalski savez Turske, broj dečaka na terenu uoči utakmice bio je mnogo veći od broja fudbalera i sudija, pa zbog toga Fenerbahče mora da plati kaznu od oko 4.000 evra.

Fenerbahče kroz celu sezonu vodi bitku za titulu prvaka Turske sa Galatasarajem, koji 11 kola pre kraja ima dva boda prednosti.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()