Bjelica dobio kaznu zbog sukoba sa Saneom: Union Berlin bez trenera neko vreme

Sve bih isto uradio da se opet nađem u toj situaciji, kaže hrvatski trener

26.01.2024. 12:22
  • Podeli:
bjelica sane reuters-65b1822a48582.webp Foto: Reuters

Fudbalski trener Nenad Bjelica suspendovan je na tri utakmice i mora da plati 25 hiljada evra zato što je na utakmici Union Berlina i Bajern Minhena (0:1) udario krilnog napadača protivničkog tima Leroja Sanea i za to dobio crveni karton, odlučio je njemački nogometni savez (DFB).

Nemačka javnost je odmah osula paljbu po Bjelici, a dodatno ih je Hrvat naljutio jer posle meča nije želeo da se izvini Saneu. Poručio je vrlo jasno da nije hteo ni razgovara sa fudbalerom, pa objasnio i razlog takve odluke.

"Bio sam u svom prostoru, hteo sam da uzmem loptu i da je dam Saneu. On me odgurnuo i naravno da sam reagovao. Došao je da me provocira u moj prostor", rekao je Bjelica i dodao:

"Nisam reagova onako kako bih trebalo da reagujem kao trener. Nisam pričao sa Saneom posle. Zašto bih? To su emocije u fudbalu, a ova je bila pogrešna. Žao mi je zbog greške, ali da sada imam ponovo istu situaciju ne bih ništa promenio. Razumem zašto sam dobio crveni karton. Još sam bio i ljutit zbog mogućeg penala za nas pre toga".

Bjelica se izvinio svojim igračima zbog svog postupka, ali ne i Saneu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()