Bode pokazao snagu: Sa desetoricom "srušili" Porto na startu Lige Evrope

Sjajna igra tima iz Norveške

25.09.2024. 21:07
  • Podeli:
Tan2024-08-2022502375_1 isak metea bodo gimt Mats TorbergsenNTB Scanpix via AP-66c506b977d00.webp Foto: Tanjug/Mats Torbergsen/NTB Scanpix via AP

Fudbaleri Bode Glimta pobedili su večeras kod kuće Porto rezulatom 3:2, u meču prvog kola Lige Evrope.

Porto je poveo u osmom minutu golom Samua Omorodiona, Kasper Heg je poravnao rezultat u 15.

Preokret za Bode doneo je Jens Hauge golovima u 40. i 62. minutu. Konačan rezultat postavio je Deniz Gul pogotkom u 90. minutu. Bode je od 51. minuta igrao sa 10 fudbalera, pošto je Isak Mata dobio drugi žuti karton.

Reprezentativac Srbije Marko Grujić odigrao je za Porto 69 minuta. 

Norveški šampion će u drugom kolu LE igrati protiv Rojal Uniona, dok će Porto dočekati Mančester junajted.  Fudbaleri AZ Alkmara pobedili su Elfsborg rezultatom 3:2 u prvom kolu LE.

Golove za AZ postigli su Ruben van Bomel u 44. i 50. minutu i Troj Parot u 74. minutu iz penala. 

Strelci za Elfsborg bili su Timoti Ouma u 23. i Simon Hedlund u 53. minutu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()