Bogdanović opet pecnuo Sergeja: Nije bitno gde igrate ako date srce za zemlju

Fudbalski analitičar opet kritikovao srpskog reprezentativca

03.07.2024. 12:35
  • Podeli:
sergej milinković savić foto reuters-666ee8f8ef74c.webp Foto: Reuters

Fudbalski analitičar Rade Bogdanović opet je iskoristio priliku da kritikuje Sergeja Milinković-Savića zbog njegove igre na EURO. On je prilično bio oštar o Sergeju nakon remija Srbije sa Slovenijom (1:1) zbog slabe reakcije veziste prilikom gola rivala.

Tada je Bogdanović "prozvao" Milinković-Savića jer igra u Saudijskoj Arabiji, a sada se indirektno izvinio zbog kritikovanja saudijske lige, indirektno potkačivši opet Sergeja.

To je uradio istakavši dvostrukog strelca u pobedi Turske nad Austrijom, defanivca Meriha Demirala koji takođe igra u Saudijskoj Arabiji.

"Ja bih da se izvinim svima što sam pričao neistinu, a to je da su igrači iz saudijske lige za bacanje. Večeras se videlo da zaista nije bitno gde i da li tamo igrate ako imate srce i volite svoju zemlju. Demiral je dao dva gola, pokupio sve što je mogao, za razliku od kolega iz lige", istakao je Rade Bogdanović, aludirajući na izjavu o Sergeju da "trči kao baba".

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()