Bojica Nikčević pred Kup Srbije: Mnogo zavisi od značaja meča

Bilo je prelepo igrati pre nedelju dana na "Karađorđu", kaže mladi igrač Čukaričkog

09.04.2024. 15:51
  • Podeli:
Bojica Nikčević-66154644444c1.webp Foto: Profimedia

Čukarički u sredu od 17 sati na Banovom brdu dočekuje Vojvodinu u Kupu Srbije. Biće to repriza prošlogodišnjeg polufinala koji je trajao dva dana, prvog na stadionu "Karađorđe" Brđani su vodili sa 2:0, ali je zbog obilnih padavina i vremenskih nepogoda sudija morao da prekine utakmica.

"Mečevi u Kupu Srbije su specifični, ali se pripremamo kao i za svaku drugu utakmicu, već smo pri kraju sezone i veoma dobro znamo ko šta treba da radi, rekao je mladi fudbaler Čukaričkog Bojica Nikčević.

I u ponovljenom susretu Čukarički je bio bolji i golom Luke Adžića izborio je plasman u finale.

"Znali smo da će nam Vojvodina biti jedan od najvećih konkurenata u borbi za plasman u Evropu. To je veliki klub, slavne tradicije, imam veliko poštovanje prema Novosađanima. Bilo je prelepo igrati pre nedelju dana na "Karađorđu", pred prilično popunjenim tribinama, uživali smo u takvom ambijentu. Bila je i dobra utakmica na kraju je svako osvojio po bod, a mogli smo do pobede i mi i oni. Što se tiče stila igre, mislim da su oba tima napadački orijentisana, ali opet mnogo zavisi od značaja meča, ne verujem da će se bilo koja od ekipa previše otvoriti", istakao je Nikčević.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()