Bolonja ostaje bez trenera: Tijago Mota na kraju sezone napušta klub

Kao njegov naredni angažman pominje se Juventus

23.05.2024. 17:13
  • Podeli:
tiago mota profimedia-664f4c9ed1707.webp Foto: PROFIMEDIA

Fudbalski klub Bolonja saopštio je danas da će trener Tijago Mota na kraju sezone da napusti ovaj italijanski tim.

"Mota je jutros saopštio da neće da produži ugovor. Klub se zahvaljuje treneru na neverovatnom poslu koji je uradio tokom svog boravka u Bolonji. Želimo mu uspeh u nastavku karijere", stoji u zvaničnom saopštenju kluba.

Mota (41) je rođen u Brazilu, a za selekciju ove zemlje je odigrao jedan zvaničan meč. On je potom od 2011. do 2016. godine nastupao za reprezentaciju Italije.

On je preuzeo Bolonju u septembru 2022. umesto Siniše Mihajlovića. Bolonja se kolo pre kraja Serije A nalazi na trećem mestu na tabeli sa 68 bodova.  Ovaj klub je izborio plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Italijanski mediji navode da bi Mota u narednih nekoliko dana mogao da potpiše ugovor sa Juventusom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()