Bolt ovo nikada ranije nije uradio: Susret sa Ronaldinjom bio je poseban

Susret dve legende su ispratile, čini se, sve kamere prisutne na stadionu

07.12.2023. 15:53
  • Podeli:
bolt ronaldinho-6571d21a1af12.webp Foto: Printscreen/X/Usain St. Leo Bolt

Legendarni sprinter sa Jamajke Usein Bolt je retko kada, ili gotovo nikada, bio u situaciji da traži nečiji autogram. Ovog puta je napravio izuzetak.

Na meču legendi Konmebola koji je odigran na stadionu "DRV PNK" koji se nalazi na Floridi, slavni atletičar se sreo sa legendarnim Brazilcem Ronaldinjom. Njih dvojica su se izgrlila, rukovala, pozdravila, a Bolt se odvažio da traži da mu se fudbaler potpiše na dres. 

Očekivano njihov susret su ispratile, čini se, sve kamere prisutne na stadionu. 

Ostala je nepoznanica zašto je baš Ronaldinjo važan sportista u Boltovom životu.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()