Bonući obelodanio kada ide u penziju

"Kad prestanem da igram, biće to kraj defanzivne ere", rekao je štoper Juventusa

18.05.2023. 09:23
  • Podeli:
leonardo bonucci - reuters-6464b47363149.webp Foto: Reuters

Kapiten Juventusa Leonardo Bonući (36) je objavio da je doneo konačnu odluku o završetku karijere.

Iskusni štoper je odlučio da će da igra još jednu sezonu za Juventus, nakon čega će reći zbogom profesionalnom fudbalu.

Slavni italijanski fudbaler istakao je da ima jednu želju pre nego što ode u penziju - da osvoji Ligu Evrope.

Bonući će imati dve prilike za to - ove, s obzirom na to da je Juventus stigao do polufinala i igra revanš protiv Sevilje u Španiji nakon što je prva utakmica u Torinu završiena rezultatom 1:1.

"Kad prestanem da igram sledeće godine, biće to kraj defanzivne ere", rekao je štoper Juventusa za klupski YouTube kanal.

Bonući je debitovao 2006. kao igrač Intera, a do dresa Juventusa je došao preko Trevisa, Pise, Đenove i Barija. U Juventus je stigao 2010., a jednu sezonu 2017/18 je proveo u Milanu. Osvojio je osam titula prvaka Italije i četiri kupa Italije.

Za reprezentaciju Italije nastupio je 120 puta i postigao osam golova, a 2020. godine je osvojio Evropsko prvenstvo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()