Borjan: Rano primljen pogodak nas je poremetio

VAR ubija fudbal, strast, energiju, radost, ali šta da se radi, bio je ofsajd, kaže golman Crvene zvezde

03.11.2022. 22:08
  • Podeli:
Milan Borjan-1667509459902.webp Foto: Miloš Milivojević/Tanjug

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je da mu je žao što crveno-beli neće na proleće igrati u nekom od evropskih kup takmičenja.

Crvena zvezda je u gostima poražena od Monaka (1:4) u meču poslednjeg, 6. kola grupe H Lige Evrope. Šampion Srbije je takmičenje završio na poslednjem mestu na tabeli sa šest bodova.

"Dobro smo se pripremali za meč, ali rano primljen pogodak nas je poremetio, uz to, Monako je veoma kvalitetna ekipa, brza, jaka. Nama je baš brzina falila, kao i da povežemo par pasova u ofanzivi, dok smo u odbrani primali golove na naše greške i tu počinjem od sebe. Žao mi je što nismo prošli dalje, ali sad je fokus na prvenstvu i kupu, jer želimo i treću godinu u nizu da osvojimo 'duplu krunu", rekao je Borjan, preneo je zvanični sajt kluba.

On je istakao da je poništen gol napadača Crvene zvezde Aleksandra Pešića loše uticao na ekipu.

"VAR ubija fudbal, strast, energiju, radost, ali šta da se radi, bio je ofsajd. Sigurno da bi nam taj gol dao dodatnu energiju, ali danas nije bio naš dan. Nastavljamo dalje...", poručio je kapiten Crvene zvezde.

Borjan je zahvalio navijačima "crveno-belih" na podršci u Monaku.

"Znamo koliko su veliki naši navijači i na koji način nas podržavaju. I kada pobeđujemo i kada gubimo, oni su tu da budu naš 12. igrač i hvala im na podršci. Znam da su prevalili dalek put i žao mi je što im nismo vratili pobedom. Imamo još tri utakmice do pauze. Pokušaćemo ponovo da ih obradujemo 'duplom krunom", zaključio je Borjan.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()