Borjan: Svi moraju da znaju čiji grb nose

Imamo kvalitet i vrhunske igrače, ali nedostaje samopouzdanje, završni pas i još mnogo stvari, rekao je kapiten Crvene zvezde

16.09.2022. 09:12
  • Podeli:
Milan Borjan.jpg Foto: FK Crvena zvezda

Utakmica u Trabzonu za fudbalere Crvene zvezde bila je teška i bolna. Poraz u 2. kolu Lige Evrope smestio je crveno-bele na poslednje mesto na tabeli i utisak da mora mnogo bolje. 

"Teška utakmica za nas, nismo dobro izgledali, bilo je dosta individualnih grešaka iz kojih smo i primali golove. To ne sme da se dešava, pogotovo u Evropi, ali idemo dalje", rekao je kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan posle poraza od Trabzona (2:1). "Na nama je da se odmorimo dva dana i okrenemo prvenstvu, kako bismo se spremili za nastavak. Ako ovako bude, biće teško. Prvenstvo je prioritet i vodi direktno u Ligu šampiona. Na to moramo da se fokusiramo, ali i da vratimo naš stil igre i dominaciju".

Svestan je Borjan da igra nije na novu kluba za koji se igra:

"Imamo kvalitet i vrhunske igrače, ali nedostaje samopouzdanje, završni pas i još mnogo stvari. Treba biti realan i reći da moramo bolje od ovog. Zvezda je veliki klub i svi moraju da znaju čiji grb nose, te da na terenu pružaju i više od maksimuma".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()