Božović začuđen potezom Zvezde: Smenili ozbiljan trogodišnji projekat posle pola sezone

Konačno dobar večiti derbi

24.12.2023. 14:00
  • Podeli:
Miodrag Grof Božović-658825d0a52f8.webp Foto: Profimedia

Smena trenera Baraka Bahara posle svega šest meseci provedenih na klupi Crvene zvezde iznenadila je iskusnog trenera, nekadašnjeg stratega crveno-belog tima, Miodraga Grofa Božovića

Božović ne vidi pravi razlog za ovako radikalan potez prema treneru koji "radi dobro i doveden je kao višegodišnji projekat od koga se dosta toga očekuje". 

"Začudilo me je da su uopšte i promenili trenera kad kažu da je tako dobro radio. Doveden je kao deo ozbiljnog projketa, na tri godine. Smenjen je kad Partizan ima bod više, a znamo da će Zvezda da bude prva jer ima mnogo kvalitetniji tim i ekipe ne mogu da se porede", rekao je Božović.

Božović smatra da je konačno večiti derbi u Superligi imao smisla. Najveća utakmica srpskog fudbala ponudila je u svom 171. izdanju malo više sadržaja u odnosu na neke prethodne mečeve Crvene zvezde i Partizana.

"Sadržajan, jedan od boljih u poslednje vreme. Doduše, bilo je i mogo grešaka. Partizan je bio gladniji pobede, nekako je uvek tako", zaključio je nekadašnji trener Crvene zvezde.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()