"Brate, treba mi tvoj savet": Aris pozvao u pomoć Crvenu zvezdu

Simpatična objava kiparskog kluba

13.12.2023. 09:55
  • Podeli:
veljko nikolic yt aris limassol fc-657433fff038b.webp Foto: Youtube/PrintScreen/ Aris Limassol FC

Fudbaleri Arisa iz Limasola pred sobom imaju poslednji meč grupne faze u Ligi Evrope, gde će im rival biti ekipa Sparte iz Praga, dok su u susret ovoj utakmici, napravili i jedan simpatičan skeč na društvenim mrežama.

Naime, Aris je ove sezone doveo dva fudbalera iz Srbije, Slobodana Uroševića iz Partizana, te Veljka Nikolića iz Zvezde, zbog koga su se i zahvaljivali crveno-belima.

Ovoga puta, Aris je ponovo pozvao Crvenu zvezdu, ali na nešto drugačiji način.

Oni su se na srpskom obratili klubu iz Ljutice Bogdana, baš zbog toga što u narednom meču igraju protiv Sparte iz Praga, koju je Zvezda dva puta savladala 2017. godine, kada je došla do grupne faze Lige Evrope.

"Brate, treba mi tvoj savet", napisali su u ovoj simpatičnoj objavi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()