Brutalan, nenameran, Đokićev start: Kopačkom po glavi

I sve se desilo u zadnjim sekundama meča

23.02.2024. 15:38
  • Podeli:
Jovan Đokić1-65d8ad98e488d.webp Foto: Printscreen/X/Xilk Trops

Srpski fudbaler Jovan Đokić (31) našao se na stubu srama zbog nesportskog gesta. On je dospeo u centar pažnje kada je u poslednjim trenucima utakmice azijske Lige šampiona napravio tako brutalan faul nad igračem saudijskog Al Itihada zbog čega je dobio direktan crveni karton. 

Đokić je, kao igrač uzbekistanskog Navbahora, u osmom minutu zaustavnog vremena, pri vođstvu protivnika od 2:1, krenuo ka lopti visoko podignutim đonom, a istovremeno je glavom išao ka lopti Saleh Al Amri iz Al Itihada. Došlo je do kontakta, koji niko nije želeo. 

Srpski internacionalac je prvi stigao do lopte, ali đon udario i rivala koji je ostao da leži na travi i bila mu je potrebna lekarska pomoć.  

Đokić je dobio direktan crveni karton i preti mu ozbiljna suspenzija koju će morati d aodradi sledeće sezone s obzirom na to da je Navbahor ispao iz osmine finala Lige šampiona. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()