Bufon otkrio grešku iz mladosti zbog koje se stidi: Nisam ni ja savršen

Priznao i lakše mu je

13.02.2024. 09:19
  • Podeli:
Đanluiđi Bufon-1669455100181.webp Foto: Profimedia

Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon iskreno je priznao čega se najviše stidi iz svoje mladosti.

Bufon je bio prvak sveta sa Italijom, višestruki prvak Italije sa Juventusom, a branio je u dva navrata za Parmu , odnosno jednom za francuski PSŽ.

"Napravio sam mnogo grešaka kad sam bio mlad. Ono čega se najviše stidim je kupovina srednjoškolske diplome. Nikad to ne bih učinio jer je taj gest nečasan. Ne želim prečicama da dođem do uspjeha. Ali eto, nisam savršen i mislim da sam zato i blizak sa ljudima, jer znam i tu stranu života",, ispričao je Bufon na konferenciji "Campioni sotto le stelle".

Širom sveta poznati Italijan igračku karijeru završio je 1. augusta 2023, a nakon završetka karijere postao je šef delegacije italijanske reprezentacije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()