Bukari heroj Delija: Zvezda srušila Vojvodinu usred Novog Sada

Fudbaler iz Gane bio je dvostruki strelac

25.11.2023. 18:07
  • Podeli:
bukari tanjug ao-656229856ae36.webp Foto: Tanjug/Darko Vojinovic

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu 2:1 u utakmici 16. kola Superlige Srbije, odigranoj na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Osman Bukari je već u trećem minutu doveo goste iz Beograda u vođstvo, asistirao mu je Nasir Điga.

Izjednačenje je stiglo preko Radomira Milosavljevića u 12. minutu. Uspešno se Milosavljević ubacio, izbegavši ofsajd zamku i pas u prostor Đorđa Crnomarkovića za laku egzekuciju.

Zvezdi vođstvo vraća Bukari drugim golom, posle loše reakcije odbrane Vojvodine na centaršut Ivanića i "poklon" pred golom Carevića.

Crveno-beli su se sa 37 bodova približili lideru prvenstva Partizanu na samo tri boda zaostatka, a crno-bele čeka duel sa TSC-om u Humskoj.

Vojvodina ostaje na 22 bodva i nalazi se na petom mestu.

Zvezdu očekuje odlučujući susret za "evropsko proleće" protiv Jang bojsa 28. novembra, a "Lale" gostuju kod Partizana u narednom kolu Superlige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()