Bundesliga ne pamti ovakav skandal: Vođa navijača izašao na teren i urlao na fudbalere

Darmštat se nalazi u katastrofalnoj situaciji pošto je zakucan za dno tabele sa 13 osvojenih bodova

04.03.2024. 12:33
  • Podeli:
fk darmštat, vođa navijača viče na fudbalere drmštata - 2 mart 2024 - profimedia-65e5b1673ca8e.webp Foto: Profimedia

U okviru 26. kola fudbaleri Darmštata na svom terenu izgubili su od Auzburga ubedljivim rezultatom 6:0, a navijači domaćeg tima polako gube živce i strpljenje.

Navijači Darmštata su besni, a posle meča jedan od vođa sišao je na teren i postrojio fudbalere, te im održao bukvicu koju će morati da zapamte.

Vođa navijača nije mogao da sakrije bes, urlao je na igrače koji su ga nemo posmatrali, a video snimak koji se pojavio na mrežama velikom brzinom obilazi Evropu.

Darmštat se nalazi u katastrofalnoj situaciji pošto je zakucan za dno tabele sa 13 osvojenih bodova.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()