Bura se ne stišava: Oglasio se HRT povodom uvreda Jeličića na račun Srbije

Kratka poruka hrvatskog medija

14.06.2024. 17:00
  • Podeli:
srbija fudbalski savez srbije-6669b8612145d.webp Foto: Fudbalski savez Srbije

Bivši reprezentativac Hrvatske Joško Jeličić prokomentarisao je reprezentaciju Srbije na hrvatskom nacionalnom servisu.

On je  u specijalnoj emisiji u vezi EURO 2024 na hrvatskoj televiziji prvo kritikovao selektora Srbije Dragan Stojkovića Piksija.

"Njihov je problem što selektor ništa ne donosi toj ekipi. Moraju da imaju jasnu hijerarhiju, ne sme da bude u smislu, ko je veća zvezda. Piksi i njegove izjave, gledali smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici. Radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i verovatno nikada neće ni imati kult reprezentacije", rekao je Jeličić i dodao:

"Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago da su oni na takmičenju, jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici izgube, što je očekivano. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo videli ko je s kim, ko koga i tako".

Posle toga se oglasio i sam HRT.

"Navedeni stavovi nisu stavovi Hrvatske radio-televizije",saopšteno je krtako iz HRT.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()