Buskets: Stvarno sam želeo da ponovo sretnem Lea, razumemo se očima

Vremenski uslovi u Majamiju otežavaju adaptaciju novim igračima

26.07.2023. 21:04
  • Podeli:
Serhio Buskets-64c16e005649a.webp Foto: AP Photo/Lynne Sladky/Tanjug

U Americi svi pričaju o Lionelu Mesiju, pa i njegov saigrač Serhio Buskets. Konačno su se bivši saigrači iz Barselone ponovo našli i zaigrali u istom timu, a u dresu Intera iz Majamija slavili su protiv Atlanta junajteda sa 4:0.

Španac je presrećan što za saigrača ponovo ima Argentinca. Buskets ne krije da je silno i često želeo da se ponovo spoji sa Mesijem. 

"Stvarno sam želeo da ponovo sretnem Lea. Toliko dugo sam bio sa njim u Barsi i sada je sve mnogo lakše. Znamo se toliko dobro da se razumemo se govorom tela - kako će on da postavi svoje telo, a ja svoje. Nadam se da ćemo iskoristiti u Interu tu vezu koju smo uvek imali", rekao je španski vezista.

Busketsa nisu napustile ambicije. Naprotiv. Posle dva odigrana meča u roze-crnom dresu govori o svojim ciljevima.

"Nadamo se da ćemo moći da okupimo mnogo dobrih igrača i da unapredimo tim. Želimo da uradimo dobar posao, da se borimo za sve trofeje", priznao je Buskets.

Posle egzibicije i priznanja u javnosti, takođe u miks zoni stadiona DRV PNK, njegovi saigrači i rivali prepustili su se kvalitetu i uticaju Mesija, nezaustavljivog u prva dva meča u ružičastom.

"Leo je najbolji igrač na svetu. Jasno je da mu je potreban period adaptacije, ali ga dosta skraćuje zbog onoga ko je on i šta može. Uživaćemo u njemu i nadamo se da će dati sve od sebe za tim u smislu golova i asistencija, kao i još mnogo stvari koje se ne vide i koje nisu statistika", prokomentarisao je Španac.

Buskets nastavlja da napreduje sa svojom adaptacijom, u čemu mu otežavaju vremenski uslovi.

"Osećam se dobro, veoma je vlažno, što je nešto sasvim drugačije od onoga što sam imao u karijeri. Prilagođavamo se, osećamo se dobro. Uz dobru igru i pobede sve postaje mnogo brže i lakše", prokomentarisao je bivši igrač Barse.

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()