Čahanoglu neće nigde iz Intera: Odbio unosnu ponudu

Nije spreman da Milano zameni drugom destinacijom

28.12.2023. 12:20
  • Podeli:
Hakan Čalhanoglu_Tanjug-1664916964993.webp Foto: Tanjug

Fudbaler Intera Hakan Čalhanoglu (29) odbio je poziv Al Hilala, koji mu je ponudio četvorogodišnji ugovor vredan 18 miliona evra po sezoni, prenosi "Gazeta delo Sport". 

Čalhanoglu je velika želja kluba iz Rijada koji je u više navrata nameravao da ga dovede u svoje redove. Za sada nisu imali puno uspeha, budući da ih je fudbaler već dva puta odbio. Međutim, Saudijci će na kraju sezone ponovo pokušati da ga angažuju, navode Italijanski mediji.

Zvezda Intera jedan je od ključnih igrača u sistemu Simone Inzagija. Ove sezone odigrao je 20 utakmica u svim takmičenjima, postigao osam golova i tri asistencije. Sa sedam golova u Seriji A nalazi se na deobi petog mesta liste strelaca, dok se na prvom mestu nalazi saigrač Lautaro Martinez

Čalhanoglu je u Inter stigao 2021. godine, zatim produžio ugovor u julu 2023. i trebalo bi da ostane u milanskoj ekipi do 30. juna 2027.godine. Osvojio je dva Kupa Italije i dva Superkupa Italije, a u pohodu na titulu Lige šampiona zaustavljen je u finalu. 

Među roso-nere stigao je kao slobodan igrač iz Milana. U karijeri je nastupao za Bajer Leverkuzen, Hamburger i Karlsrue. 

 Za reprezentaciju Turske odigrao je 82 meča, a u listu strelaca se upisao 17 puta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()