Čarke na kraju meča: Kalmar provocirao, Milinković Savić reagovao u svom stilu, sudija kažnjavao

Srbija je poražena u Budimpešti sa 2:1

15.10.2023. 09:14
  • Podeli:
Vanja Milinkovic Savic-652b8f093e295.webp Foto: Profimedia

Kad Srbija gubi neretko je najnervozniji golman Orlova Vanja Milinković Savić i lako ga je isprovocirati. U Budimpešti je čuvar mreže iz Stojkovićevog tima ušao u sukob sa fudbalerom Mađarske Kalmarom.

Srbija je bila bolja na terenu, ali je rezultat bio na strani domaćina. Ceo ishod meča, poništeni golovi, prečke, dominacija bez pozitivnog ishoda sakupljale su frustraciju u svima, a samo je Vanja ušao u raspravu. 

Kada je glavni arbitar označio kraj meča i poraz Srbije od 2:1 Milinković - Savić je "dunuo" loptu, pa krenuo ka Kalmaru koji je slavio pobedu pred njegovim licem. Vanja je Mađaru "sasuo" salvu psovki, dok su ga igrači oba tima držali u naletu besa.

Sudija je obojicu kaznio, jer dok su igrači na terenu on je taj koji održava kontrolu. Kalmar je dobio crveni karton, a golman Srbije žuti.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()