Ćavi nije projekat za sezonu ili dve: Ima li šanse da se trener Barselone predomisli?

Od kada je rekao da odlazi ekipi je sve krenulo na bolje

31.03.2024. 16:15
  • Podeli:
ćavi ernandez-65ef1da5c9513.webp Foto: Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Ćavi Hernandes je uspeo da pokrene Barselonu, osvoji La Ligu, a onda se suočio sa povredama, porazima i neuspesima. Naročito je ekipa osetila izostanak najskupljeg igrača Gavija.

Barsa je od Viljareala krajem januara izgubila sa 5:3, Ćavi je naglasio da odlazi na kraju sezone.

U međuvremenu je ekipi krenulo dobro u Ligi šampiona, probila se na drugo mesto La Lige i svi u klubu žele da se Ćavi predomisli.

Od poraza sa Viljarealom i Ćavijeve odluke ekipa ne zna za poraz – osam pobeda i tri remija.

"Pokušaću da odgovorim Ćavija, ali to je njegova lična odluka. Pred nama je nastavak La Lige, Lige šampiona… Moramo da ga pustimo da uživa. Nadam se da će ostati. Želim to, jer on nije projekat za sezonu ili dve", rekao je Rafa Ćuste, potpredsednik Barse.

Barselona zaostaje pet bodova za liderom La Lige, Real Madridom, koji igra protiv Atletik Bilbaa. Katalonski klub će u četvrtfinalu Lige šampiona igrati protiv PSŽ.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()