Ćavi odlučio da ode iz Barselone: Vreme je za promene

Dostigli smo tačku na kojoj nema povratka, rekao je posle 22. kola La Lige trener Barselone

28.01.2024. 08:30
  • Podeli:
xavi hernandez reuters-65b5f8994541c.webp Foto: Reuters

Da je svako sa "Nou Kampa" sve manje zadovoljan govori reakcija Ćavija Ernandeza posle poraza od Viljareala. Trener fudbalera Barselone objavio je da će napustiti klub na kraju sezone.

Ćavi je prelomio nakon debakla od Viljarela (5:3) u 22. kolu La Lige.

"Dostigli smo tačku na kojoj nema povratka. Vreme je za promene, mislim da je vreme da odem. Pričao sam sa upravom i klubom, napuštam klupu 30. juna", rekao je Ćavi na konferencije za medije.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()