Čeferin navija za bivšu Jugoslaviju: Nadam se što većem broju selekcija iz regiona na EP

Srbija, Hrvatska i Slovenija sve drže u svojim rukama kad je u pitanju odlazak na EURO preko kvalifikacija, dok BiH igra baraž

19.11.2023. 13:23
  • Podeli:
aleksadner čeferin, stadion kraljevica, zaječar - 19 nov 2023 - foto tanjug nemanja jovanović-6559fe279dca0.webp Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksander Čeferin rekao je danas za da bi voleo da se što više reprezentacija iz regiona nađe na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, kao i da mu je drago da Srbija ima sve bolju infrastrukturu. 

Čeferin je čest gost Srbije, a danas je sa predsednikom Aleksandrom Vučićem obišao stadion "Kraljevica" u Zaječaru, a zatim ide na utakmicuSrbija - Bugarska u Leskovcu. 

"Baš mi je drago kad vidim ovako krasnu infrastrukturu i što sam u ovom delu Srbije u kom nisam nikad pre bio. Nisam mnogo toga video, osim iz aviona i automobila, ali mi je baš drago da smo došli. Drago mi je da i ovi delovi Srbije dobijaju pravu infrastrukturu", rekao je Čeferin Tanjugu.
Usledilo je pitanje novinara Tanjuga o selekcijama iz regiona koje su veoma blizu plasmana na Evropsko prvenstvo.

Srbija, Hrvatska i Slovenija sve drže u svojim rukama kad je u pitanju odlazak na EURO preko kvalifikacija, dok će Bosna i Hercegovina igrati baraž.

"Drago mi je što su tri reprezentacije iz regiona blizu plasmana na Evropsko prvenstvo, Srbija, Hrvatska i Slovenija. Voleo bih da se plasiraju i Bosna i Hercegovina i Severna Makedonija, ali oni nemaju šansu. Bosna i Hercegovina ima baraž, ali kako igraju... Svakako bih voleo da se što više selekcija iz regiona plasira na Evropsko prvenstvo", zaključio je Čeferin. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()