Čelsijeva filijala nudi IMT-u 5.000.000 evra, sigurno znate i za koga

U pitanju bi bio klupski rekord IMT-a ukoliko bi došlo do realizacije

04.01.2024. 15:11
  • Podeli:
imt-6596bbfa431fb.webp Foto: FK IMT

IMT je klub koji je do prošle sezone igrao u Prvoj ligi Srbije, a sada je pred transferom kojim bi inkasirao više od pet miliona evra.

Mladi napadač tima sa Novog Beograda, Miloš Luković, jedan je od najboljih mladih igrača u Evropi i, kao takav, privukao je veliku pažnju stranih klubova.

Konkretno, Strazbur, filijala Čelsija u Francuskoj, koji prema pisanju poznatog insajdera Fabricija Romana nudi srpskom klubu 5.000.000 evra.

Uz određene bonuse, suma bi mogla da postane za još pola miliona.

Načelni plan bi bio da bi prvo igrao u Strazburu, a potom bi prešao u redove premijerligaša, ukoliko bi se dokazao na višem nivou fudbala.

Naravno, u pitanju bi bio klupski rekord IMT-a ukoliko bi došlo do realizacije.

Inače, 18-godišnji napadač jedini je igrač na "starom kontinentu" sa 18 ili manje godina koji je ove sezone u najjačih 15 liga postigao barem 10 golova.

Ne postoji mladi igrač u tom uzrastu u Evropi koji je bio efikasniji ove fudbalske jeseni od Miloša Lukovića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()