Crna Gora mora da izabere selektora: Krstajić i Prosinečki među kandidatima

Obavljeni razgovori sa svima koje Savez želi

01.02.2024. 14:40
  • Podeli:
mladen-krstajic-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Fudbalski savez Crne Gore trebao bi uskoro da izabere novog selektora reprezentacije, a prema nezvaničnim saznanjima RTCG u igri su tri imena - Robert Prosinečki, Mladen Krstajić i Igor Angelovski.

Savez je sa sva tri kandidata obavio pregovore i očekuje se da odluka bude donesena početkom februara.

Prosinečki je imao blistavu igračku karijeru, a trenerska je daleko od toga. Vodio je i reprezentaciju BiH, a poslednji angažman mu je bio FK Rudeš sa kojim je osvojio samo bod u sedam kola hrvatskog prvenstva.

Krstajić je u poslednjem mandatu vodio selekciju Bugarske s kojom je prekinuo saradnju početkom oktobra prošle godine, a u karijeri je bio i selektor Srbije.

Angelovski je ostao upamćen kao selektor koji je najduže bio na klupi Sjeverne Makedonije kada je vodio ekipu do istorijskog plasmana na veliko takmičenje.

Podsetimo, Crna Gora je bez selektora od početka decembra, kada je sporazumno raskinut ugovor s Miodragom Radulovićem.

Crnogorci u ovoj godini prvu zakazanu utakmicu imaju 21. marta, a protivnik u prijateljskom duelu biće selekcija Belorusije u Antaliji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()