Crnogorci oslabljeni: Prosinečki bez Savića i Marušića u prijateljskim mečevima

Selektor izneo očekivanja

01.06.2024. 22:12
  • Podeli:
Robert Prosinečki-65bf9ecce871d.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Crne Gore su se okupili pred prijateljske utakmice koje ih očekuju. Najpre će momci koje sa klupe predvodi Robert Prosinečki igrati protiv Belgije u gostima,  dok će se meč protiv Gruzije igrati na stadionu "Pod Goricom". 

Trener Prosinečki je izneo očekivanja pred ove mečeve u kojima neće moći da računa na Stefana Savića, Adama Marušića, Rista Radunovića i Marka Tićija. 

"Savić neće biti sa nama zbog privatnih obaveza. Čuo sam se sa njim i oslobodili smo ga u ovom terminu. Na pripreme neće doći ni Marušić zbog problema sa preponom, dok je Tući slomio prst… Hendikep jeste, ali da su u pitanju kvalifikacione utakmice verovatno bi bio veći. Ovo je prilika da šansu dobiju i da se pokažu neki novi igrači", rekao je Prosinečki i nastavio:

"Junski termin je uvek bio nezgodan za sve jer dolazi posle teških klupskih sezona, naši igrači su odigrali mnogo utakmica. Čekaju nas dve vrlo zanimljive utakmice, pogotovo sa Belgijom koja je među favoritima na Evropskom prvenstvu, gde će njihova aktuelna generacija imati poslednju šansu da uradi nešto veliko. Predvođeni su Kevinom de Brujneom, koji nakon Evropskog prvenstva verovatno više neće igrati za reprezentaciju. Gruzija je takođe učesnik Evropskog prvenstva, nakon što je u baražu eliminisala Grčku i napravila veliki uspeh. Imaćemo odlične provere", smatra novi selektor Crne Gore.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()