Crvena zvezda otputovala u Rusiju: Milojević poveo 28 igrača

Crveno-beli će u Sankt Peterburgu odigrati tri kontrolne utakmice

03.07.2024. 10:15
  • Podeli:
zvezda-6672cbe07f5b6.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Rusiju gde će obaviti drugi deo priprema za novu sezonu, saopštio je danas beogradski klub.

Crvena zvezda je prvi deo priprema odradila na Zlatiboru.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević poveo je u Rusiju 28 igrača, a to su:

Omri Glazer, Miloš Gordić, Ivan Guteša, Vuk Draškić, Ognjen Mimović, Lazar Nikolić, Naser Điga, Stefan Leković, Andrej Đurić, Veljko Milosavljević, Jung Vu Seol, Milan Rodić, Ebenezer Anan, Viktor Radojević, In Bom Hvang, Dalsio Gomeš, Gelor Kanga, Luka Ilić, Nikola Knežević, Jovan Šljivić, Andrija Maksimović, Piter Olanjinka, Lazar Jovanović, Uroš Kabić, Puma Rodrigez, Aleksandar Katai, Šerif Endiaje i Uroš Sremčević.

U saopštenju Crvene zvezde se navodi da će se reprezentativci Srbije ekipi priključiti naknadno, kao i Mirko Ivanić koji je zbog prinove dobio produženi odmor.

 "Zvezda će u Sankt Peterburgu odigrati tri kontrolne utakmice u okviru turnira čiji je organizator Zenit. Rivali su Soči (5. jul), Zenit (8. jul) i Taljares (12. jul).

Potom sledi povratak u Beograd i poslednja nedelja rada pred početak nove sezone koji je zakazan za 20. jul i kada ćemo biti domaćini Jedinstvu iz Uba", zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()