Čuka sa šest golova ispraćena u Ligu konferencija

Srpski tim je još jednom primio tri gola u plej-ofu Lige Evrope

31.08.2023. 21:57
  • Podeli:
čukarički instagram-64f0ef9be5e68.webp Foto: Instagram/Printscreen/@fkcukaricki

Fudbaleri Čukaričkog eliminisani su od Olimpijakosa u plej-ofu za plasman u grupnu fazu Lige Evrope. 

Nakon dvomeča ekipa iz Atine bila je bolja ukupnim rezultatom 6:1.

Fudbaleri Čukaričkog igraće grupnu fazu Lige konferencija, budući da su u baražu za Ligu Evrope pretrpeli ubedljiv poraz od Olimpijakosa.

U revanš duelu odigranom u Leskovcu na stadionu "Dubočica", fudbaleri Čukaričkog prikazali su sve ono što ljubitelji fudbala ne žele da vide na jednom meču, pa makar i pripremnom. Nezainteresovanost igrača, loša organizacija igre i ubedljiv poraz odlikovali su tim sa beogradskog Banovog brda.

Strelci za Olimpijakos bili su Jorgos Masuras u 33, Pep Biel u 39. i Panajotis Recos u 53. minutu. S druge strane, Čuka je prvi udarac u okvir gola uputila u 67. minutu preko Nikole Stankovića.

Imali su Brđani lepu podršku an tribinama stadiona u Leskovcu, verovatno će i u Ligi konferencija, mada je u četvrtak veče dominirala samo pesma za gostujući tim. Imali su Grci pomoć bratskih navijača Delija, tako da su se uglavnom čule samo one posvećene Crvenoj zvezdi.

Čukarički će u petak u 14 časova saznati rivale u grupnoj fazi Lige konferencija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()